Eindhoven-de Kempen

ONZE BIJDRAGEN AAN DE APPELTERN CHALLENGES.....

TINY TUIN

Ons team bestaande uit Franca, Sharon en Marianne is enkele weken bezig geweest met de aanplant van de tiny tuin, genaamd Sammy's zintuigen tuin. De kruiwagen stond op het Plantenfestijn Appeltern om, samen met de kruiwagens van andere teams, de looproute naar het Groei & Bloei Tiny House te verfraaien. Het publiek kon stemmen op de mooiste tiny tuin. Helaas ging de publieksprijs aan onze neus voorbij. 

BLOEMCHALLENGE

Bij de Bloemchallenge kregen de verschillende G&B bloemschikteams een locatie op Appeltern toegewezen om te verfraaien met een grote bloemcreatie. Ons team, bestaande uit Petra, Franca, Ans, Wies, Ilja en Margot hebben de sobere Verborgen Leituin gekregen en hebben er de bloemcreatie Splash of Colour gebouwd.

Er was een reuze hoeveelheid prachtige bloemen om mee te werken. Tijdens het opbouwen hebben we ontzettend leuke interactie met de bezoekers van Appeltern gehad. Aan het einde van de dag hebben we tips & tops van een tweetal deskundigen gekregen. Ook zagen we hoe er volop selfies en foto's werden gemaakt door bezoekers. Het publiek mocht stemmen voor de publieksprijs. Hierbij zijn we tweede geworden! Het team heeft een geweldig leuke dag gehad (gelukkig in een schaduwrijke tuin want het was zeer warm weer).