Eindhoven-de Kempen

Gezocht : Groen & Social Media liefhebber

De vrijwilligers van Groei & Bloei Eindhoven-de Kempen zijn momenteel volop bezig aan het samenstellen van een leuk programma voor volgend jaar maar we kunnen hulp gebruiken bij het promoten van deze activiteiten. Derhalve zoeken we een commissielid “PR/Social media” voor:

  • Het promoten van activiteiten welke op de agenda staan via Facebook, Instagram etc..
  • Verslaglegging van activiteiten tijdens de activiteit zelf, denk aan open tuinen, plantenruil, evenementen.
  • Verslaglegging van activiteiten na afloop op basis van eigen ervaring of stukjes/foto's aangeleverd door de organisator.
  • Het linken van eigen sociale kanalen aan relevante socials van derden (Groei & Bloei Landelijk, G&B van omringende afdelingen, deelnemers open tuinen estafette, bibliotheken, Zadenbieb ….)

Dit alles met als doelstelling het vergroten van het netwerk, meer verbinding leggen met onze leden, grotere deelname aan onze activiteiten en aantrekken van nieuwe (actieve) leden.

Wie ben jij:

  • Je hebt interesse in bloemen, planten, bloemschikken, (moes)tuinieren of andere groene activiteiten en wil je actief inzetten binnen de vereniging G&B Eindhoven-de Kempen.
  • Je vindt het leuk om de social media van de vereniging op te zetten en met enige regelmaat (ca. 2 x per week) te posten. Je neemt deel aan diverse activiteiten binnen de vereniging en verzorgt hiervan ‘live’-posten op Facebook en Instagram. Daarnaast geef je van te voren informatie over de activiteit en plaats je na afloop een samenvatting op social media. Je kunt anderen enthousiasmeren met je verhaal.
  • Je durft aan de bel te trekken wanneer je vastloopt of wilt innoveren binnen het bestaande sociale netwerk van de vereniging. We zijn een vereniging en waar nodig staan we klaar om een ander te helpen.

Contacteer Franca als je interesse hierin hebt.