Bloemschikken (ver-) gevorderden

Een cursus voor de meer gevorderde bloemschikkers waarin het gaat om creativiteit en uitdaging. Werken met opdrachten en thema’s. Bijvoorbeeld duurzaam bloemschikken, alles van buiten, high tea, takkenwijf enz.

Deze cursus wordt gegeven door Chris Jongeneel, een vakdocente met veel ervaring. Actief bij de organisatie bloemschikwedstrijden van Groei en Bloei en Gardinista.
Op donderdagavond van 19.30 -22.00u in Eindhoven St Joriscollege Roostenlaan 296

22 sept, 20 okt, 17 nov, 15 dec, 26 jan, 16 febr, 23 maart, 20 april

Op een avond kunnen we tegelijkertijd twee cursussen aanbieden, waardoor je bij elkaar kunt kijken.
De kosten voor deze cursus bedragen € 120 voor leden en € 132 voor niet leden.
Nadere informatie over de eerste les volgt, nadat je, je hebt opgegeven, ongeveer 14 dg vooraf.

Je kunt je voor deze cursussen aan melden via de site of bij Petra Noordzij

Aanmelden vóór 1 september.
Je deelname is pas definitief als het cursusgeld is voldaan, rekening NL 96 INGB 0005417585 tnv Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, hierbij vermelden om welke cursus het gaat.