Introductiecursus bloemschikken ( basiscursus)

Een cursus van 8 lessen waarin de techniek centraal staat. Technieken helpen je om meer mogelijkheden te ontdekken om te gebruiken bij het bloemschikken.
Onderwerpen: biedermeier, techniekles zoals vlechten, blad op draad zetten enz, rijgen met bessen, blad en bloemen, amaryllis solo, parallelschikking, driehoek-schikking, paaskrans met bloembolletjes, korenschoofboeket.

Voorafgaand aan de les ontvang je een lesbrief. Wat ga je doen en wat moet je meebrengen. Je zorgt zelf voor je gereedschap, de ondergrond, de bloemen en groenmateriaal. Op deze wijze kun je zelf bepalen wat je wilt besteden.

Deze cursus wordt gegeven door Ina Doornbos, zij is een ervaren docent, die de technieken goed beheerst en creatief is.
Op donderdagmiddag  van 13.30-16.00u in het Tweespan Mira 2, Veldhoven.

13 oktober, 10 november, 8 december, 5 januari, 2 februari, 2 maart, 6 april, 4 mei
De kosten voor deze cursus bedragen € 88 voor leden en € 100 voor niet leden.

Je kunt je voor deze cursussen aan melden via de site of bij Petra Noordzij

Aanmelden vóór 15 september.
Je deelname is pas definitief als het cursusgeld is voldaan, rekening NL 96 INGB 0005417585 tnv Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, hierbij vermelden om welke cursus het gaat.