Er is nog beperkte mogelijkheid om deel te nemen aan de laatste lessen.
Voor meer inormatie: Petra Noordzij.

Bloemschikcursus 'Basistechniek'

Een cursus van 8 lessen waarin de techniek centraal staat. We denken dat een goede beheersing van allerlei technieken nodig is om zo een stap verder te komen met je bloemschikwerk en om daardoor nog meer van je hobby te genieten.

Deze cursus wordt gegeven door Ina Doornbos, zij is een ervaren docent die de technieken goed beheerst en bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen als eerste geëindigd is in de Semi-prof klasse, dit is de wedstrijdklasse voor de docenten van G&B.

De lessen zijn gepland op donderdagavond start 19.30u inloop vanaf 19.15u. Locatie: Groenschool Yuverta, Locatellistraat 5, 5654 JB Eindhoven

De data zijn: 16 sept, 7 okt, 4 nov, 13 jan, 3 febr, 17 maart, 7 april, 12 mei

De kosten voor deze cursus bedragen €88 voor leden van G&B en €100 voor niet leden. Mocht de cursus niet door kunnen gaan, krijgt u uiteraard het geld teruggestort.

Nadere informatie over de inhoud van de eerste les volgt nadat je je opgegeven hebt.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of bij Petra Noordzij.

Aanmelden vóór 31 augustus.
Je deelname is pas definitief als het cursusgeld is voldaan, rekening NL 96 INGB 0005417585 tnv Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, hierbij vermelden om welke cursus het gaat.