All-in Workshops Bloemschikken

Wij bieden workshops aan, waar ondergrond, groen en bloemen inbegrepen zijn. Deze houden we op wisselende locaties, met wisselende thema's.

De eerstvolgende workshop is ‘Kerst’.
Deze wordt gegeven op dinsdagavond 13 december, van 19.30 tot 22.00 uur in het praktijklokaal van St. Joris college (Roostenlaan 296 Eindhoven).

De kosten zijn €25 voor leden van Groei & Bloei en €30 voor niet-leden, inclusief een ondergrond en alle materialen die nodig zijn om een bloemstuk te maken. Wel zelf een snoeischaar en mesje meebrengen.
Alle cursisten gaan na afloop met een schitterend kersttaartje naar huis.

De workshop is momenteel volgeboekt. Als je je nu opgeeft kom je op de reservelijst voor het geval dat er deelnemers uitvallen.

Meld je hier aan tot 9 december 2022.
Jouw aanmelding is definitief als het geld overgemaakt is naar bankrekeningnummer: NL 96 INGB 0005417585, t.n.v. Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, hierbij vermelden: kerstworkshop

De eerstvolgende workshop zal in de paasperiode zijn. Deze wordt momenteel uitgewerkt. Houd hiervoor de website en de nieuwsbrief/flits in de gaten.

De bloemschikcommissie