Z.N.K. Bloemschikken Drive thru 2021

Nadat 2 keer de Zuid Nederlandse Kampioenschappen bloemschikken niet door konden gaan heeft het 31 oktober wel plaats kunnen vinden.
Petra Noordzij, Margo Theunisse  en Helly Abbenhuis deden voor onze afdeling mee.

Er waren 4 thema’s en 1 overkoepelend thema en dat was Halloween.
De thema's waren

1. Waspik, komt van Waes wat moerassig land betekend.
  2. De woedende Hoekse en Kabeljauwse twisten.

De bevolking van Waspik moest veel accijns betalen, die dat weigerde werd weggevoerd en in hetgevang gezet.

1. “De bende van de Witte veer”.
  2. Carnaval.

De wedstrijdstukken moesten deze keer thuis gemaakt worden en tijdens een drive thru gepresenteerd. Daarna volgde een gesprek met de jury, dat was nieuw.

Het was fijn om te zien dat de wedstrijdsfeer weer aanwezig was. Veel bekende gezichten uit het wedstrijdwereldje.
Mooie resultaten die de nodige inspiratie geven kwamen voorbij.

Op YouTube ZNK Bloemschikken G&B was en is het evenement nu nog te zien.

Mary Roelofs

klik op de foto voor een vergroting...

Daarna kun je naar de volgende foto door op de foto aan de rechterkant te klikken, voor een vorige foto klik je op de linkerkant....'Vergroting' verlaten, dan klikken op het veld naast de foto.