foto's

Welkom bij Groei & Bloei, afd. Eindhoven-de Kempen

Beste Groei & Bloeiers,
Sinds de algemene ledenvergadering eind maart van dit jaar zit onze afdeling zonder voorzitter. De blijvende leden van het bestuur zijn daarom op zoek naar een opvolgster/opvolger.
Belangstelling? Meer informatie? Neem gerust contact op met Wally Smulders, onze secretaris. Tel. 040 246 1847 of t.maas-w.smulders(at)outlook.com.
Zij zal u graag vertellen wat de functie inhoudt.

Kom op en meld u aan!

Moestuinieren. Dit woord roept bij menigeen beelden op van eigen groente kweken, lekkere gezonde, zelf gekweekte worteltje eten, verse kruiden voor in de keuken, kinderen die enthousiast hun eigen plantjes gaan kweken, enz. enz. Kortom, de gedachte komt bij je op om er ook mee te beginnen.
Echter, als we ervaren moestuinierders – wat een woord – mogen geloven, is het oppassen geblazen: bij het ontbreken van de nodige basiskennis is de kans groot dat het mis gaat. Maar geen nood, wij willen helpen je de vereiste basiskennis bij te brengen zodat je plan om ook te gaan moestuinieren tot succes leidt.
Wij bieden aan een basiscursus Ecologisch Moestuinieren, waarbij je leert uit zaad gezonde planten te kweken voor je moestuin. De cursus omvat vier lessen, de kosten hiervoor bedragen € 40,-. Bij voldoende belangstelling starten we oktober-november, precieze datums en locatie moeten nog nader bepaald worden.

Heb je interesse of wil je meer weten, neem dan contact op met Trudy Stolwijk: trudystolwijk@gmail.com.

Deze maand in Groei & Bloei

Tuin en Vrede (2) - Blik op de Tuin no. 911