Bloemschikken in Oirschot

Wilt u 's avonds niet graag op pad gaan en toch graag met bloemen werken dan hebben we een nieuw aanbod:
Bloemschikcursus Basistechniek ’s middags in Oirschot.

Wij kregen de vraag van ‘Vrouwen van nu’ uit Oirschot om een cursus basistechniek te verzorgen. In overleg is besloten dat naast hun leden ook de leden van Groei en Bloei deel kunnen nemen. Ook mannen.

Samen met ‘Vrouwen van nu’, gaat Groei & Bloei Eindhoven - de Kempen deze leerzame cursus aanbieden.
Een cursus van 8 lessen waarin de techniek centraal staat.
Een goede beheersing van allerlei technieken om zo een stap verder te komen met uw bloemschikwerk waardoor u nog meer van uw bloemstuk kunt genieten.

Deze cursus wordt gegeven door Ina Doornbos. Zij is een ervaren docent die de technieken goed beheerst en bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen als eerste in de Semi-prof klasse geëindigd is. Dit is de wedstrijdklasse voor de docenten van Groei & Bloei. De lessen zijn gepland op woensdagmiddag. Inloop 13:15 uur, start les 13:30 uur tot 16.00 uur met pauze voor koffie/thee.
Locatie: de Heistal, Koningshof 3, 5688 GD Oirschot.
De data zijn:
13 okt, 17 nov, 15 dec. 2021 en 19 jan, 16 febr, 16 maart, 13 april, 18 mei 2022
Kosten voor deze cursus bedragen € 88,- voor leden van Groei & Bloei en € 100,- voor niet leden.
U werkt met materiaal dat u zelf meebrengt, verzameld in uw tuin, de natuur of bij de bloemist.
Nadere informatie over de inhoud van de eerste les volgt nadat u zich heeft aangemeld.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier of bij Petra Noordzij.

Aanmelden kan tot tot 5 oktober.
Je deelname is pas definitief als het cursusgeld is voldaan, rekening NL 96 INGB 0005417585 tnv Koninklijke Mij Tuinbouw en Plantkunde Eindhoven, hierbij vermelden om welke cursus het gaat.
Mocht de cursus niet door kunnen gaan, krijgt u uiteraard het geld terug.