De Doe-Avonden (als alles mee zit......)

Ook in het nieuwe jaar staan er weer een aantal doe-avonden gepland.

Iedere bloemschikker is welkom om haar / zijn hobby samen met anderen te delen, van elkaar te leren, voor G & B - leden gratis, niet-leden dragen €2,50 euro bij. We komen bij elkaar in het bloemschiklokaal van Yuverta ( ‘Groen School’ ) Locatellistraat, Eindhoven.
Aanvang  19.30 uur, inloop vanaf 1915. uur.

Wel houden we ons aan de geldende regels: bij binnenkomst school een mondkapje dragen, handen ontsmetten, in het lokaal mag het mondkapje af, er is genoeg ruimte om de benodigde afstand te houden. Voor de koffie / thee en koek wordt gezorgd, tijdens de pauze in het lokaal. Geen reden om niet te komen … dus ;-))

Data en thema’s:

• 20 januari: Werkstuk met groente, er mag ook wel een bloemetje bij (eigen keuze)
  • 10 februari: ‘Single Flower’ - bijv..  3 / 5 / 7 vaasjes met slechts een bloem, samen vormt het een geheel
  • 24 maart: Creatief met tulpen, eventueel met een link naar Pasen (gele tulpen)
  • 14 april: Werkstuk met een zelfgemaakte ondergrond, (thuis voorbereiden / maken is het slimst) afwerken met groen, bloemen …
  • 19 mei: ‘Moeilijke vaas’, het stiefkindje achter in je kast, zet die eens in het zonnetje! (eigen invulling)

Er wordt altijd gewerkt met zelf meegebrachte (groen)materialen (uit de tuin, natuur of bloemenwinkel)

Voor info doe-avond bij Gheert.

Namens bloemschik commissie

Gheert Leenders