Doe-avond

Ook dit jaar weer op ons programma, de Doe-avond.

Een avond met een bloemschikactiviteit voor iedereen, een ervaren bloemschikker of juist niet, jong en oud, lid van G & B, maar ook voor niet-leden.

En nou niet meteen denken :  “da’s niks voor mij” , kom gewoon eens kijken en kom zien hoe het eraan toegaat! Maak er gewoon een gezellig uitstapje van, en ben je onzeker, neem een vriendin mee … samen sta je sterker!

Da’s ook een beetje de bedoeling van zo’n avond: gezellig met elkaar aan het werk, leren van elkaar. Er zijn altijd wel leden die je een handje helpen als je er even niet uitkomt ...

De avond wordt gehouden in het handenarbeid-lokaal van het Sint Joriscollege (Roostenlaan 296 te Eindhoven).

De data zijn 12 januari 2023, 9 februari, 9 maart, 6 april en 11 mei 2023.

Je werkt altijd met jouw eigen materialen, bijv. groen en bloemen uit de tuin, de natuur, aangevuld met materiaal gekocht bij de bloemist.

Ook is er per avond een thema, wat je op je eigen manier uitwerkt. Een week voor de Doe avond ontvang je informatie over het thema en meestal wat inspirerende foto’s.

De avond begint om 19.30 uur ( inloop vanaf 19.15 uur), heeft een korte koffiepauze, we werken tot 21.00 uur, korte nabespreking / toelichting volgende avond / thema, afsluiting rond 21.30 uur en dan naar huis met een mooie eigen werkstuk.

Als je niet eerder deelgenomen hebt, meld je dan aan bij Gheert Leenders

Voor leden van Groei & Bloei is deze activiteit gratis, niet-leden dragen 2,50 euro bij.