Eindhoven-de Kempen

Bloemschikdemonstratie 2023 : KERSTINSPIRATIE

Ook dit jaar presenteren we een bloemschikdemonstratie ter inspiratie voor Kerst. Onze bloemschikdocenten Ina Doornbos en Harma de Bie maken tijdens de demo kerst- en adventstukken. Deze prachtige stukken en andere prijzen worden na afloop van de avond verloot, de lootjes worden eerder op de avond verkocht.

Inspiratie betekent goede idee├źn krijgen en enthousiast worden om zelf aan de slag te gaan. Ina en Harma halen hun inspiratie uit het werk van nationale en internationale meesterbinders. Samen proberen ze de techniek van getoonde werkstukken van deze meesterbinders te ontleden en samen bezoeken ze daarom vaak bloemschikdemonstraties. In de Kerstdemonstratie zullen ze hun werkstukken dan ook benoemen in de trend van een meesterbinder. 

Ina Doornbos werd recentelijk de winnaar van de Groei en Bloei Golden Ticket Challenge 2023. Bij de Zuid Nederlandse Kampioenschappen Bloemschikken hebben zowel Ina als Harma de nodige prijzen gewonnen.

De avond wordt donderdagavond 30 november gehouden in de aula van het St. Joris College (Roostenlaan 296 | 5644 BS Eindhoven). De demonstratie start om 19.30h (zaal open vanaf 19.00h).

Entree (inclusief koffie/thee) : 5 euro voor G&B leden, 10 euro voor niet-leden. Lootjes : 1 euro per stuk, 6 voor 5 euro.