Beste tuin- en groenliefhebbers,

Eind 2021 werd onze afdeling G&B Eindhoven-de Kempen ineens opgeschrikt door de aankondiging dat het voltallige bestuur zou opstappen en daarmee werd het voortbestaan van onze afdeling op losse schroeven gezet. Het afgelopen jaar is er een interim-dagelijks bestuur gevormd wat achter de schermen, en daardoor wellicht niet voor iedereen duidelijk, aan het werk is geweest om het ontstane gat op te vullen.

Gelukkig werd het dagelijks bestuur gesteund door de leden van de verschillende commissies die vol overgave hun geplande activiteiten zo goed mogelijk hebben voortgezet. Er werden lezingen gehouden, excursies naar tuinen georganiseerd, bloemschikcursussen gegeven, een plantenruildag gehouden en het jaar werd afgesloten met een mooie Kerstdemonstratie bloemschikken.

Het dagelijks bestuur wil via deze weg een zeer welgemeend woord van dank uitspreken voor alle commissieleden en vrijwilligers die voor en bij bovenstaande activiteiten hun handen flink uit de mouwen hebben gestoken. Zonder hen was dit allemaal niet mogelijk geweest!  Allemaal heel erg bedankt voor alle energie en tijd die er in gestoken is!

Dan kijken we vooruit naar het nieuwe jaar.

Allereerst wensen wij iedereen het allerbeste toe voor 2023!

Nu is het misschien lastig voor te stellen, maar dromen van een luikend voorjaar mag en we weten uit ervaring, dat luikend voorjaar komt ALTIJD!

Onze afdeling, die nu 120 jaar bestaat, is bezig leuke activiteiten te ontwikkelen voor iedereen die van planten, bloemen of gewoon de natuur in het algemeen, houdt. En hierbij is elke vorm van hulp altijd welkom.

Heb jij ook zo'n plezier aan bezig zijn in het groen? Heb jij een specialiteit die je wil delen met ons? Ken je iemand die een gave demonstratie of presentatie kan geven? Laat het ons weten! Wij zijn altijd op zoek naar diversiteit in het aanbod van onze activiteiten.

Bovendien kunnen we ook aanvulling gebruiken bij onze commissies. Wil je wat actiever betrokken zijn bij onze afdeling, meld je dan aan voor een van de commissies of als vrijwilliger bij de activiteiten die georganiseerd worden.

Noteer alvast 16 maart in je agenda, dan houden we weer de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering van onze afdeling en daarbij willen we graag zoveel mogelijk leden begroeten. Bezoek ook dit jaar weer de mooie en leuke activiteiten die georganiseerd worden, want dat houdt onze afdeling levend!

Wilma Walenberg, Arjan Scheele en Liduina van Neerven

Dagelijks bestuur-ad interim G&B Eindhoven–de Kempen info(at)eindhoven.groei.nl